Logo Culemborgs BadkamerHuys
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.810
13Baden+

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Over ons

Over het Culemborgs Badkamerhuys Badkamers

Over ons

Vakmanschap en creativiteitDoor continu kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning te garanderen willen wij de beste sanitair specialist voor u zijn in de omgeving van Culemborg, Houten, Tiel, Vianen, Gorinchem en Leerdam.

Sterke basis om de grootste badkamerleverancier te worden in de omgeving Culemborg


In de 23 jaar die wij al actief zijn hebben we een goede basis opgebouwd om de grootste badkamerleverancier in de omgeving van Culemborg, Houten, Tiel, Vianen, Gorinchem en Leerdam te worden. Al vele badkamers hebben wij met succes mogen plaatsen.

Echt ons best doen

Het geheim van Het Culemborgs Badkamerhuys badkamers in Culemborg is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Het Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg en onze klant, waarin wensen werkelijkheid worden.

Ook profiteren van onze kwaliteit?

Kiest u voor een badkamer van het Badkamerhuys in Culemborg, dan kiest u voor vakmanschap en creativiteit. Bij het ontwerp van uw badkamer worden we even uw persoonlijke ontwerper. De hoge eisen die wij stellen aan onze sanitairmerken, de badkamer showroom en het badkamer advies garanderen u een perfecte begeleiding naar uw nieuwe badkamer.

Badkamer living wall

Het badkamerontwerp maken we in een impressie op ware grootte. Uniek is bij ons de 3D badkamerontwerp op de living wall! 

Bekijk en ervaar uw badkamer ontwerp in een virtuele ruimte op ware grootte door ons unieke presentatieconcept op onze "Levende Muur!". Tegels en sanitair worden op indrukwekkende wijze getoond, en met slechts enkele muisklikken ontstaat uw nieuwe badkamer op ware grootte. Kom langs in Culemborg dan laten we u graag de mogelijkheden zien! Het Culemborgs badkamerhuys is aangesloten bij Baden+

Ons bedrijf is aangesloten bij Baden+. Hierdoor kunnen we u gegarandeerd de juiste prijs bieden, omdat we gezamenlijk inkopen. Immers naast kwaliteit is ook de prijs voor uw aankoop van essentieel belang. We werken hierbij met alle sanitair merken. Denk aan Grohe, Geberit, Hansgrohe, Sphinx, Bruynzeel. Ook Primabad en Thebalux werken we graag mee naast ons eigen huismerk Baden+.

Het Culemborgs Badkamerhuys maakt niet alleen badkamers in de omgeving van Culemborg. Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Het Culemborgs Badkamerhuys heeft in de afgelopen jaren badkamers gerealiseerd in o.a. Tiel, Vianen, Leerdam en Gorinchem.

Laat u inspireren en bezoek onze showroom om het te beleven! Klik hier voor de openingstijden en het adres van on ze badkamershowroom.

Direct contact opnemen