Logo Culemborgs BadkamerHuys
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.810
13Baden+

Plan direct een afspraak in

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Douche

Douche Mix & Match

Douche
douchevloer-xenz-baden-lr-3.jpg
douchevloer-xenz-baden-lr-5.jpg

Douche van Mix & Match

Douchen, we doen echt allang niet meer alleen om schoon te worden. Heerlijk even bijkomen, jezelf opfrissen of nieuwe energie opdoen. Dat merken we ook in de Baden+ showroom. Onze klant vindt het fijn om bij het samenstellen van de badkamer veel tijd te nemen voor de keuze van de doucheset. Bij het samenstellen van het assortiment van ons Mix & Match huismerk hebben we ervoor gezorgd dat een ieder vindt wat hij zoekt. Hoofddouches, klein en groot, rond en vierkant, één of meerdere straalsoorten. Alles is mogelijk.

Alle douchesets van het huismerk van Baden+ zijn voorzien van een thermostaatkraan. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd direct de juiste temperatuur heeft. Dit is zuinig voor het milieu maar ook veilig in het gebruik.

Strakke douchecabines van Mix & Match

Natuurlijk wilt u een waterballet in uw douchehoek voorkomen. Baden+ heeft met Mix & Match een aantal mooie series douchewanden en douchecabines geselecteerd. Spatwaterdicht, met of zonder profiel en met mooi, helder, dik veiligheidsglas. Afhankelijk van uw badkamerontwerp heeft u een nisdeur, hoekcabine of inloopdouche nodig. Graag nodigen we u uit om in de showroom de diverse opties te bekijken.

Douchegoot of douchevloer?

De douchehoek is niet compleet zonder een mooie douchevloer of douchegoot. De afgelopen jaren hebben we gezien dat veel klanten kiezen voor een douchegoot. Het grote voordeel is dat u de vloertegels door kunt laten lopen. In de douchehoek geeft dit een ruimtelijk effect. Natuurlijk treft u een waterdichte kwalitatieve douchegoot in het assortiment Mix & Match van Baden+.

De douchevloer staat steeds meer in de belangstelling. Het biedt veel voordelen op het gebied van hygiëne. De douchevloer heeft een vlak oppervlak zonder voegen. Bacteriën krijgen geen kans en u kunt de douchevloer gemakkelijk schoon krijgen. De douchevloeren in het huismerk van Baden+ zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, precies passend bij uw tegelvloer, en in elke maat leverbaar. Een ander voordeel is dat het materiaal van deze vloeren een anti-slipfunctie heeft en comfortabel aan uw voeten voelt. Mocht uw vloer niet diep genoeg zijn voor een douchevloer (u heeft 3 cm diepte nodig), dan kunt u kiezen voor een strakke douchebak.

Douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt ook acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat een douchebak twintig jaar garantie heeft. De douchebakken zijn leverbaar in 10 kleuren en u kunt daarbij kiezen voor een antislip optie.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen