Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen  Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen

Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen

Heerlijk bubbelen in een bubbelbad; vaak heb je deze luxe in een sauna of in een zwembad. Maar ook thuis in je eigen badkamer is een bubbelbad mogelijk. Er zijn baden die je met een whirlpoolsysteem kunt uitbreiden. Zo kun je ook thuis genieten van de weldaad van ontspannende en masserende bubbels. Hoe werkt het en is het goed voor je? We zetten de meest gestelde vragen over een bubbelbad voor je op een rij.

 1. Wat is een bubbelbad? 

Een bubbelbad, ook wel whirlpool genoemd, is een verwarmd (zit)bad waarin lucht of water wordt gepompt zodat luchtbellen ontstaan. Je hebt ze in alle vormen en maten. Van een eenvoudig ligbad, vrijstaand of inbouw, tot een drie- of vierpersoons bad. Ook kun je baden van bijvoorbeeld de Baden+ collectie en Xenz uitbreiden met een whirlpoolsysteem. Zodat je thuis de pure verwennerij van een bubbelbad kunt ervaren.

 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - 1. Wat is een bubbelbad?
 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - 1. Wat is een bubbelbad?

2. Welke opties heb je bij een bubbelbad?

Een bubbelbad kan je lichaam op verschillende manieren heerlijk masseren. Globaal zijn er drie soorten stralen en bubbels:

  • bubbels met water (waterjets) zorgen vanaf de zijkant van je bad voor een krachtige, revitaliserende massage
  • bubbels met lucht zorgen vanuit de onderkant van je bad voor ontspanning
  • een combinatie van beide: bubbels met water van de zijkant en lucht vanaf de onderkant

3. Is een bubbelbad goed voor je?

De wellness van een heerlijk warm bubbelbad heeft zeker een ontspannende invloed, gunstig voor lichaam en geest. Voor mensen met rug-, spier of gewrichtspijn is een bubbelbad een weldaad. De verschillende massagemethoden met de water- en /of luchtstralen hebben elk een ander effect. Door de kracht en pulsatie van de bubbels aan te passen, bepaal je zelf welke behandeling je kiest in jouw bubbelbad.

 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - 2 Is een bubbelbad goed voor je?
 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - 2 Is een bubbelbad goed voor je?

4. Welk soort bubbelbad moet ik kiezen?

Een intensievere watermassage voelt meer als een echte massage van een masseur. Het bestrijdt bijvoorbeeld cellulitis, stimuleert je bloedsomloop en helpt bij het herstel van spierpijn en blessures. Ga je voor ontspanning dan zijn bijvoorbeeld de tintelende, kleinere luchtbubbels uit de bodem een waar genot. Stress kun je zo te lijf gaan. Zeker als je nog een paar druppeltjes etherische olie in het badwater gooit. Etherische olie heeft ook een geneeskrachtige, heilzame werking.

5. Waar moet je opletten met een bubbelbad?

Een bad moet passen bij jouw wensen. De (ergonomische) vormen en grootte spelen een rol om lekker op jouw manier onderuit in bad te liggen. Ook kunnen de jets op verschillende plaatsen in het bad geplaatst worden. Kies jets op een strategisch plek voor een gerichter effect op jouw lichaam. Bijvoorbeeld extra jets voor je rug. Net wat je prettig vindt. Wil je van je badkamer een ware wellnessruimte maken? Laat je dan adviseren door Culemborgs Badkamerhuys.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - 3. Waar moet je opletten met een bubbelbad?
Deel dit artikel
 Bubbelbad in je badkamer: 5 meest gestelde vragen - Banner - Badkamer moodboard [b]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Gerelateerde blogs
 

Zo maak je van de
badkamer een thuisspa

Ben je toe aan een ontspanmoment voor jezelf? Dan hoef je niet verder te reizen dan de badkamer.

Lees meer
 

Douche-tips voor een wellness-badkamer 

Met deze luxe douche-opties beleef je heerlijke wellness momenten in je badkamer.

Lees meer
 

Het ultieme spa-ritueel in 5 stappen

Van stomen tot aan een heerlijk gezichtsmasker: dit spa-ritueel brengt je helemaal tot rust. Deur op slot en genieten maar! 

Lees meer
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief