Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Dit zijn dé badkamertrends van dit moment Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Dit zijn dé badkamertrends van dit moment

Dit zijn dé badkamertrends van dit moment

De badkamer is steeds meer een persoonlijke leefruimte in huis. Was een badkamer vroeger wit en praktisch, tegenwoordig zijn er tal van sfeervolle mogelijkheden. Wij vertellen je alles over de 4 populairste trends van dit moment.

Industrial Chic

Hou je van de ongepolijste sfeer van fabrieksgebouwen en lofts? Maak kennis met de trend Industrial chic. Laat je verrassen hoe mooi imperfectie en puurheid kunnen zijn. Combineer robuuste materialen als beton, staal en natuursteen en werk met zwart-grijstinten.

LEES MEER OVER DEZE TREND

Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Industrial Chic - Authentic World
Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Industrial Chic - Authentic World

Authentic World

Verlang jij in de huidige wereld vol massaproductie steeds meer naar eigen identiteit en persoonlijkheid? Oók in de badkamer kun je met een mix van eigen keuzes een niet-alledaagse stijl creëren. Ga voor een vrolijke combinatie van kleuren, prints en materialen. Het enige wat je voor een bohemian stijl badkamer nodig hebt, is een beetje lef. Maak kennis met de bohemian stijl, Authentic world.

LEES MEER OVER DEZE TREND

Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Banner - Badkamerboek Trends

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek vol badkamertrends eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg. In het Baden+ badkamerboek vind je ook de mooiste badkamers, binnenkijkers en slimme tips.

NU RESERVEREN

Peaceful Oasis

Het leven kan behoorlijk hectisch zijn. In de badkamer vind je een moment van rust en kalmte. Een rustgevende badkamer met ingetogen kleuren en organische vormen is de ideale plek om even helemaal voor jezelf te kiezen. Maak kennis met de trend Peaceful oasis, voor een rustgevende badkamer.

LEES MEER OVER DEZE TREND

Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Urban Nature - Peaceful Oasis
Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Urban Nature - Peaceful Oasis

Urban Nature

We krijgen weer steeds meer waardering voor de natuur. Wil jij de badkamer ook natuurlijk én duurzaam inrichten? Dat kan makkelijk, want er zijn tal van manieren om op een eigentijdse manier een natuurlijke en duurzame badkamer te realiseren. Maak kennis met de trend Urban nature.

LEES MEER OVER DEZE TREND

Deel dit artikel
Dit zijn dé badkamertrends van dit moment - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

MEER OVER TRENDS
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Online inspiratieboek

Boordevol trends, badkamers, producten en binnenkijkers. Het helpt je op weg om het ideale ontwerp voor je badkamer te bepalen.

Lees meer
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief