Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Voordelen van een thermostaatkraan - Voordelen van een thermostaatkraan Voordelen van een thermostaatkraan - Voordelen van een thermostaatkraan

De voordelen van een thermostaatkraan
in de badkamer

Van het babybadje naar het grote bad. Het is voor veel ouders een moment dat extra alertheid vraagt. Je wilt niet dat je kleintje zich verbrandt aan een hete kraan of schrikt van het koude water. Dus controleer je meerdere malen of het water niet te heet of te koud is. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat je als ouder ook kunt ontspannen als het badtijd is voor je kindje.

Een thermostaatkraan is tegenwoordig onmisbaar in een familiebadkamer. Het brengt comfort, veiligheid en zorgeloosheid met zich mee. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het water altijd de juiste temperatuur heeft en dat kinderen zich niet meer kunnen verbranden aan een hete kraan of te heet water.

Voordelen van een thermostaatkraan - Blog Safestop technologie

Nieuwsgierige badderaars

Vaak hebben kinderen geen oog voor badspeeltjes, maar spelen ze liever met de knop van de kraan. Veel interessanter! Spelen met de kraan kan gevaarlijke situaties opleveren. De knop iets te ver doordraaien kan ervoor zorgen dat er plotseling heet water uit de kraan komt. Daarom zijn tegenwoordig veel thermostaatkranen voorzien van SafeStop-technologie, waardoor het water nooit warmer kan worden dan 38 graden. Ideaal voor nieuwsgierige badderaars!

Als ouder voel je natuurlijk eerst of het water de juiste temperatuur heeft. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te voelen, omdat je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig kunt instellen. Het water blijft, ook nadat je de kraan even hebt uitgezet, altijd op constante temperatuur. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Met een thermostaatkraan heeft het water altijd een constante temperatuur 

Grohe thermostaatkraan

Niet alleen het water kan soms gloeiendheet worden, aan de buitenkant van de kraan kun je jezelf ook lelijk verbranden. Grohe heeft een nieuwe thermostaatkraan ontwikkeld met CoolTouch® technologie die ervoor zorgt dat de kraan nooit warm wordt aan de buitenkant.

Heet water wordt in deze Grohe thermostaatkraan omgespoeld door een koudwaterkanaal. Dit technologische snufje beschermt niet alleen jonge kinderhandjes tegen verbranding, maar het is ook comfortabel voor de oudere huid.

BEKIJK GROHE ASSORTIMENT

Voordelen van een thermostaatkraan - Blog-grohe-thermostaatkraan

Thermostaatkraan afstellen

Voordat je de thermostaatkraan kunt gebruiken, moet deze eerst afgesteld worden om ervoor te zorgen dat je nooit onder een warme of koude douche staat. Tijdens de verbouwing of renovatie van je badkamer zal jouw badkamerspecialist de thermostaatkraan afstellen.

Thermostaatkraan kopen

Een thermostatische badkraan is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Onze badkamerspecialisten helpen je graag met een persoonlijk badkamerontwerp, de uiteindelijke installatie van de badkamer en de montage van je nieuwe thermostaatkraan.

Voordelen van een thermostaatkraan - blog-thermostaatkraan-2-afbeeldingen
Voordelen van een thermostaatkraan - blog-thermostaatkraan-2-afbeeldingen
Deel dit artikel
Voordelen van een thermostaatkraan - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inspirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Blader nu online door het badkamerboek van Baden+ en krijg talloze ideetjes voor je nieuwe badkamer. 

BEKIJK 'M ONLINE

Gerelateerde blogs
 

Tips voor een slimme familiebadkamer

Met deze tips richt je de familiebadkamer slim in. Zo maakt iedereen in je gezin er met plezier gebruik van. 

Lees meer
 

Tips voor een veilige comfort badkamer

Met deze tips richt je een comfort badkamer slim in. Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van je badkamer.

Lees meer
 

5 manieren om water te
besparen in de badkamer

In de badkamer verbruiken we veel water. Met wat slimme upgrades kun je de badkamer eenvoudig duurzamer maken.

Lees meer
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief