Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer moodboard maken - Badkamer moodboard maken Badkamer moodboard maken - Badkamer moodboard maken
In 5 stappen een moodboard van je wensen 

Zelf een badkamer moodboard maken

Een moodboard is handig en leuk om je wensen te verzamelen. Je hoeft niet meer met schaar en papier aan de gang te gaan, want bij Culemborgs Badkamerhuys vind je de online badkamer moodboard tool. De mooiste afbeeldingen op onze website zet je met één klik op je persoonlijke moodboard. Kijk voor mooie afbeeldingen bij onze collectie, bijvoorbeeld bij onze tegels of badkamermeubels.

DIRECT NAAR HET MOODBOARD

Moodboard maken in 5 stappen

In deze animatievideo laten we zien hoe je in 5 stappen een badkamermoodboard van je dromen maakt. Handig, leuk en snel! Binnen no-time ontstaat een prachtige collage van je badkamerwensen, die je vervolgens kunt delen en uitprinten. Bekijk de video of lees alle stappen hieronder nog eens door.

1. Maak een account aan

Voordat je aan de slag gaat, maak je een account aan. Dan ben je ervan verzekerd dat alle afbeeldingen op je moodboard bewaard blijven. In je account kun je het moodboard bekijken, delen, uitprinten en een afspraak maken bij een winkel naar keuze. Ook handig: in je account kun je afmetingen of foto’s van je huidige badkamer bewaren. Zo heb je alles voor je nieuwe badkamer digitaal bij de hand.

Badkamer moodboard maken - 1. account 2. afbeeldingen verzamelen
Badkamer moodboard maken - 1. account 2. afbeeldingen verzamelen

2. Afbeeldingen verzamelen op je moodboard

Als je een account hebt aangemaakt, zie je dat je moodboard nog leeg is. Nu is het tijd voor het leukste: jouw ideeën verzamelen! Op de website doe je veel inspiratie op en vind je de mooiste afbeeldingen. Kijk eens naar onze complete badkamers, onze badkamerstijlen en lees alles over trends in onze blogs. Zie je afbeeldingen die je aanspreken? Klik dan op het hartje in de afbeelding. De afbeelding wordt zo bewaard op je moodboard.

3. Moodboard bekijken en bewerken

Op de computer zie je rechtsbovenin en op mobiel linksonder het icoontje van je moodboard. Als je daarop klikt, ga je gelijk naar je moodboard. Hier vind je een verzameling van al je favorieten. Spreekt een afbeelding je toch niet zo aan? Dan klik je op het prullenbakje in de afbeelding, om het beeld te verwijderen. Nieuwsgierig op welke pagina de afbeelding ook alweer stond? Als je op een afbeelding klikt ga je direct naar die pagina. Handig!

Badkamer moodboard maken - 3. bekijken en bewerken 4. delen
Badkamer moodboard maken - 3. bekijken en bewerken 4. delen

4. Moodboard delen en uitprinten

Ben je helemaal tevreden over je moodboard en wil je graag je wensen bespreken met je partner, vrienden of familie? Via de knop ‘delen’ kun je jouw moodboard verzenden via WhatsApp, mail of Facebook. De ontvanger krijgt dan een linkje, waarmee hij je moodboard kan bekijken. Natuurlijk kun je jouw moodboard ook printen.

5. Afspraak maken met de winkel

In de winkel kun je alle producten van je moodboard in het echt bekijken. Voor persoonlijk advies en een ontwerp op maat kun je het beste online een afspraak maken. Als je via je moodboard op ‘verstuur & plan een afspraak’ klikt, maak je een afspraak en wordt je moodboard meegestuurd. Zo weet de specialist precies wat jij belangrijk vindt voor je nieuwe badkamer. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Badkamer moodboard maken - 5. winkel
Badkamer moodboard maken - Ga aan de slag met je eigen badkamer moodboard

GA AAN DE SLAG MET JE EIGEN
BADKAMER MOODBOARD

Met liefde gemaakt
Afspraak maken