Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer moodboard maken - Badkamer moodboard maken Badkamer moodboard maken - Badkamer moodboard maken
In 5 stappen een moodboard van je wensen 

Zelf een badkamer moodboard maken

Een moodboard is handig en leuk om je wensen te verzamelen. Je hoeft niet meer met schaar en papier aan de gang te gaan, want bij Culemborgs Badkamerhuys vind je de online badkamer moodboard tool. De mooiste afbeeldingen op onze website zet je met één klik op je persoonlijke moodboard. Kijk voor mooie afbeeldingen bij onze collectie, bijvoorbeeld bij onze tegels of badkamermeubels.

DIRECT NAAR HET MOODBOARD

Een eigen moodboard maken

In deze video laten we zien hoe je een badkamermoodboard van je dromen maakt. Handig, leuk en snel! Binnen no-time ontstaat een prachtige collage van je badkamerwensen, die je vervolgens kunt delen met je partner of de badkamerspecialist. Bekijk de video of lees alle stappen hieronder nog eens door.

3. Moodboard bekijken en bewerken

Rechtsbovenin zie je het icoontje van je moodboard. Als je daarop klikt, ga je gelijk naar je moodboard. Hier vind je een verzameling van al je favorieten. Spreekt een afbeelding je toch niet zo aan? Dan klik je op het prullenbakje in de afbeelding, om het beeld te uit je moodboard te verwijderen.

Nieuwsgierig op welke pagina de afbeelding ook alweer stond? Als je op een afbeelding klikt ga je direct naar die pagina. Handig!

Badkamer moodboard maken - 3. bekijken en bewerken 4. delen
Badkamer moodboard maken - 3. bekijken en bewerken 4. delen

4. Moodboard delen en uitprinten

Ben je helemaal tevreden over je moodboard en wil je graag je wensen bespreken met je partner, vrienden of familie? Via de knop ‘delen’ kun je jouw moodboard verzenden via WhatsApp, e-mail of Facebook.

De ontvanger krijgt dan een linkje, waarmee hij je moodboard kan bekijken. Natuurlijk kun je jouw moodboard ook printen als je dat wilt.

1. Maak een account aan

Voordat je aan de slag gaat, maak je een account aan. Dan ben je ervan verzekerd dat alle afbeeldingen op je moodboard bewaard blijven. In je account kun je het moodboard bekijken, delen en een afspraak maken bij ons, jouw badkamerspecialist.

Ook handig: in je account kun je afmetingen of foto’s van je huidige badkamer bewaren. Zo heb je alles voor je nieuwe badkamer digitaal bij de hand.

Badkamer moodboard maken - 1. account 2. afbeeldingen verzamelen
Badkamer moodboard maken - 1. account 2. afbeeldingen verzamelen

2. Afbeeldingen verzamelen op je moodboard

Als je een account hebt aangemaakt, zie je dat je moodboard nog leeg is. Nu is het tijd voor het leukste: jouw ideeën verzamelen! Op de website doe je veel inspiratie op en vind je de mooiste afbeeldingen. Kijk eens naar onze complete badkamers, onze binnenkijkers en lees alles over trends in onze blogs.

Zie je afbeeldingen die je aanspreken? Klik dan op het hartje in de afbeelding. De afbeelding wordt zo bewaard op je moodboard.

5. Afspraak maken met de winkel

In de winkel kun je de producten van je moodboard in het echt bekijken. Voor persoonlijk advies en een ontwerp op maat kun je het beste online een afspraak maken. Als je via je moodboard op ‘verstuur & plan een afspraak’ klikt, wordt je moodboard meegestuurd met de afspraak. Zo weet de badkamerspecialist precies wat jij belangrijk vindt voor je nieuwe badkamer. 

Wil je zonder moodboard een afspraak maken of onze showroom bezoeken, dan kan dat natuurlijk ook. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Badkamer moodboard maken - 5. winkel
Badkamer moodboard maken - Ga aan de slag met je eigen badkamer moodboard

GA AAN DE SLAG MET JE EIGEN
BADKAMER MOODBOARD

Met liefde gemaakt
Afspraak maken