Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Mix & Match badkamermeubel
Mix & Match badkamermeubel - Mix & Match badkamermeubel
Dé eyecatcher in je badkamer

Mix & Match badkamermeubel

Het badkamermeubel is vaak dé eyecatcher van de badkamer. Het bepaalt het karakter van de badkamer en creëert opbergruimte. In het assortiment van Mix & Match vind je een ruime keuze in prachtige badkamermeubels van de beste kwaliteit. Deze meubels kun je zelf samenstellen, waardoor het badkamermeubel altijd in je badkamer past.

Mix & Match badkamermeubel - 1. MM Veelzijdige mogelijkheden met Mix & Match badkamermeubels

Veelzijdige mogelijkheden met Mix & Match badkamermeubels

Wanneer je een nieuw badkamermeubel kiest, moet deze precies aansluiten bij je persoonlijke stijl. Daarom bestaat de Mix & Match collectie uit badkamermeubelen in diverse stijlen, maten en kleuren. De meubels hebben een gangbare breedte van 60 cm tot en met 140 cm, maar maatwerk is ook mogelijk. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn uniek en passen bij de trends van nu. Wat dacht je van marmerlook of een prachtige eikenkleur?

Bezoek de showroom van Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie.

Maak een afspraak Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Je badkamermeubel indelen zoals jij wilt

Bij een persoonlijk meubel past ook een persoonlijke indeling. De Baden+ Mix & Match badkamermeubelen kun je praktisch indelen zoals jij dat wilt. Met één of twee lades, diep of ondiep en met of zonder lade-indeling. De keuze is aan jou.

Mix & Match badkamermeubel - 2. MM Je meubel indelen zoals jij wilt
Mix & Match badkamermeubel - 2. MM Je meubel indelen zoals jij wilt

Extra opbergruimte

Voor extra opberggemak kun je kiezen voor een hoge kolomkast of een spiegelkast. De spiegels en spiegelkasten zijn verkrijgbaar in 60 tot 140 cm breed en zijn voorzien van geïntegreerde verlichting. Wil je extra luxe? Met touchbediening, spiegelverwarming of bluetooth speakers maak je het badkamermeubel compleet.

Mix & Match badkamermeubel - Opbouwkom van Mix & Match

Opbouwkom van Mix & Match

Maak je badkamermeubel compleet met een prachtige opbouwkom uit ons Mix & Match assortiment. Hiermee doorbreek je de strakke lijnen van de badkamer en creëer je een speelse sfeer. Vierkant of rond, keramiek of beton? De mogelijkheden zijn groot. Neem nou deze elegante koperen wasbak. Met de ondiepe, vierkante pasvorm en krachtige kleur past hij perfect in de badkamer van nu. 

MIX & MATCH BADKAMERMEUBELS
Mix & Match badkamermeubel modern met opzetkom en led spiegelpaneel
Mix & Match badkamermeubel Larino wit dubbele opzetkommen breed led spiegelpaneel
Mix & Match badkamermeubel Larino hout dubbele wasbak kolomkast led spiegelpaneel
Mix & Match badkamermeubel hout modern met opzetkom rond led spiegelpaneel

Keuze uit verschillende wastafels

De wastafel is een belangrijk onderdeel voor het karakter van het badkamermeubel. In het Baden+ huismerk assortiment vind je diverse mogelijkheden in vorm, materiaal en breedte. Daarnaast kun je de wastafel ook voorzien van een mooie opbouwkom. Met ons uitgebreide assortiment Mix & Match je jouw ideale badkamermeubel!

Maatwerk framework

Droom je ook van een industriële look in de badkamer? Met een stalen framework creëer je een robuuste sfeer. In de Mix & Match collectie vind je frameworks die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoer wandsysteem. Dat geeft de badkamer een krachtige uitstraling en je accessoires berg je hier stijlvol in op.

MIX EN MATCH COLLECTIE
Mix & Match badkamermeubel - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
03-10-2018
Waardering van onze klanten Meedenken en communicatie
Mix & Match badkamermeubel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties