Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij

Douchecabine

Douchecabine - ruime douche met glazen wand en draaideur Douchecabine - ruime douche met glazen wand en draaideur  

Een waterdichte oplossing

Een douchecabine is een afgesloten ruimte en de ultieme plek om te ontspannen. Warmte blijft lekker lang hangen in de cabine, waardoor afdrogen na het douchen extra aangenaam is. De spatwaterdichte eigenschap van een douchecabine compleet zorgt ervoor dat de badkamer droog blijft. Een douchecabine van Culemborgs Badkamerhuys is makkelijk in onderhoud en in iedere ruimte te plaatsen!

Advies van je specialist
Douchecabine met glazen draaideur

Douchecabine met stoomdouche: een spa in eigen huis

Met een luxe douchecabine met stoomdouche geniet je iedere keer weer van een heerlijk kuuroord in je eigen badkamer. Terwijl een comfortabele waterstraal je rug masseert, omsluit warme stoom je lichaam. Stoom zorgt ervoor dat je lichaam afvalstoffen afvoert en verbetert de doorbloeding. Een stoomdouche is zelfs mogelijk in een kleine badkamer! Je badkamerspecialist vertelt er graag meer over.

Tip: Culemborgs Badkamerhuys levert verschillende geuren voor je stoomdouche, zoals dennen-, eucalyptus- en lavendelgeur.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
JE IDEALE DOUCHECABINE

Douchecabine en je badkamerindeling

Een douchecabine heeft invloed op de hele badkamerindeling. Wordt de douchecabine onder een schuin dak geplaatst? Heb je een grote badkamer of een kleine badkamer? Ook de keuze van de douchedeur is een bepalende factor. Kies je voor een draaideur, vouwdeur of een schuifdeur? Let er bij een draaideur op dat er geen obstakels in de weg staan. Je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg helpt je graag verder.

Kies voor een maatwerk douchecabine

Een douchecabine kan op allerlei manieren geplaatst worden. Kies bijvoorbeeld voor een douchebak, een dunne douchevloer of ga voor een drempelvrije douche-ervaring en laat de cabine rechtstreeks op de tegels plaatsen. Hoeken, nissen of scheve wanden zijn geen probleem. CCMS Baden+ levert complete maatwerk douchecabines die perfect passen in je badkamer. Stel samen met ons je ideale douchecabine samen en wij komen deze bij je thuis inmeten. 

Douchecabine met glazen draaideur

Douchecabines met ruimtebesparende schuifdeuren

Vooral in kleine badkamers zijn slimme doucheoplossingen nodig om de ruimte optimaal te benutten. Een ruimtebesparende schuifdeur is dan een ideale oplossing. Kies bijvoorbeeld voor de Premium Softcube schuifdeur van HSK. Deze zorgt voor comfortabel in- en uitstappen en optimale bewegingsvrijheid. De schuifdeur is zowel in een hoek als een zijwand te plaatsen. Naast de Softcube schuifdeur is ook het exemplaar uit de Atelier Plan collectie van HSK een goede keuze. Mooi van deze collectie is de douchecabine in zwart.

Gaat je voorkeur uit naar strak design? Dan is de Sealskin Duka 4200 schuifdeur iets voor jou. De douchewand of schuifdeur is dankzij de hoogwaardige techniek altijd perfect passend te plaatsen. De schuifdeur beweegt soepel en is daardoor altijd zacht te openen en te sluiten. De extra dikke glaswanden creëren een solide douche. 

Douchecabine met glazen schuifdeur
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Douchecabine in hoek met twee glazen schuifdeuren
Een Baden+ douchecabine is makkelijk in onderhoud en in iedere ruimte te plaatsen!
Ultradunne douchevloer

De Ultra Flat douchevloeren van Ideal Standard hebben een natuurlijk steenstructuur met reliëf, waardoor de kans op uitglijden aanzienlijk verminderd wordt.

Meer over douchevloeren
Douchecabine - ultradunne douchevloer wit
Ultradunne douchevloer

De Ultra Flat douchevloeren van Ideal Standard hebben een natuurlijk steenstructuur met reliëf, waardoor de kans op uitglijden aanzienlijk verminderd wordt.

Meer over douchevloeren
Douche - chique plankje voor accessoires
Finishing touch

Maak je doucheruimte compleet met de mooiste accessoires van Keuco. Alle doucheaccesoires zijn van topkwaliteit en zien er ook nog eens oogstrelend uit!

Ontdek accessoires
Douche - veilig je douche schoonmaken met antikalk coating
Antikalk-coating

De Baden+ Antikalk Coating is zeer krachtig en voorkomt kalk voor wel zes maanden lang. Zo kun je onbezorgd genieten van je sanitair. 

Geen kalk op uw douchewand
Douchecabine - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief