Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345519932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
Moderne badkamers - Advies specialist moderne badkamer

Moderne badkamer om mee te pronken

Bij een eigentijdse levensstijl hoort een moderne badkamer. Met fraaie designs, strakke lijnen en warme accenten is een moderne badkamer echt een ruimte om mee te pronken. Zéker als u de badkamer persoonlijk maakt, bijvoorbeeld met bijzondere gadgets die op het eerste oog niet zichtbaar zijn. Een prachtig weggewerkte stoomdouche? Of een waterbesparend designtoilet? In een moderne badkamer kan het allemaal! Bekijk onze moderne badkamers.

Moderne badkamers
 

Trendy badkamer

 

Betonstuc badkamer

Slimme oplossingen
Vrijstaande badkraan als eyecatcher Vrijstaande badkraan
Vrijstaand bad met moderne vormen Vrijstaand bad met moderne vormen
Whirlpool voor elke moderne badkamer Whirlpool voor elke moderne badkamer
Inbouwbad met strakke lijnen Inbouwbad met strakke lijnen

Tips voor de moderne badkamer

Een moderne badkamer leent zich uitstekend voor het plaatsen van kleine accenten. Zo maakt u uw design badkamer al snel heel persoonlijk door de ruimte te verrijken met eigentijdse accessoires. Denk aan een fraaie zeepschaal of een opvallende kleur handdoeken. Culemborgs Badkamerhuys heeft talloze tips voor de moderne badkamer!

Gadgets voor de badkamer

Met technische snufjes maakt u uw design badkamer helemaal af. Zoals de Grohe SmartControl hand- of hoofddouche: met een simpele bediening bepaalt u zelf de juiste straal. En zoekt u naar moderne gadgets die uw douchemomenten nóg aangenamer maken? Dan is een Aquasound TV of Gira inbouwradio echt iets voor u. Volledig hightech douchen: moderner wordt het niet!

Slim ontwerp voor een moderne badkamer

Onze badkamerontwerpers zijn als geen ander in staat om de moderne badkamer van uw dromen te realiseren. Daarbij houden ze rekening met de kleuren, materialen en accessoires van uw voorkeur. Bent u benieuwd hoe uw moderne badkamer eruit kan zien? Maak dan een afspraak met Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg

Maak een afspraak
Moderne badkamers - Slim ontwerp voor een moderne badkamer
Moderne badkamers - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Moderne badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
03-10-2018
Waardering van onze klanten Meedenken en communicatie
Moderne badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties