Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
 
Badkamermeubel aanbieding

Badkamermeubel aanbieding

Bekijk actie

Primabad
Primabad - Primabad
Specialist in opbergen

Primabad badkamermeubels

Primabad wil dat iedereen kan genieten van een mooie badkamer met genoeg opbergruimte. Het assortiment badkamermeubels is daarom zeer uitgebreid en bestaat uit meerdere series in diverse prijsklassen. Binnen iedere serie is het mogelijk om samen met Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg jouw ideale badkamermeubel te ontwerpen. Zo kun je het meubel aanpassen aan de stijl en het formaat van je badkamer.

BEKIJK DE COLLECTIE

Primabad - 1. Primabad stel zelf samen

Primabad badkamermeubels zelf samenstellen 

Iedere meubelserie van Primabad is naar eigen wens samen te stellen, omdat alle meubels uit losse onderdelen bestaan. Het is mogelijk om zelf het wastafelblad, de kleuren, kasten en handgrepen te kiezen en de breedte van het meubel te bepalen. Het wastafelblad is bijvoorbeeld verkrijgbaar in kunstmarmer (acryl), betonlook en keramiek. Of een HPL blad met opbouwkommen.

Jouw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg vertelt je graag meer over Primabad badkamermeubels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Primabad kleuren en structuren

De badkamermeubels van Primabad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Populair in de badkamer zijn badkamermeubels in houttinten. De kleur en structuur geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Jouw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg geeft je graag advies over de mogelijkheden van een badkamermeubel in houtkleur in je badkamer.

Primabad - 2. Primabad houten badkamermeubel
Primabad - 5. Anders dan anders

Asymmetrisch meubel: anders dan anders

Primabad heeft badkamermeubels in het assortiment die jouw badkamer uniek maken. Neem nou de Primabad Blend asymmetrisch. Dit mooie meubel van 120 cm breed heeft een asymmetrisch wastafelblad. Erg handig, want je kunt naast de ruime wasbak leuke accessoires kwijt. Extra mooi in combinatie met een wastafelkast met open gedeelte. In de lades kun je shampooflessen en toilettassen kwijt en het open gedeelte biedt plaats voor je mooiste handdoeken en accessoires. 

Diverse breedtematen

Voor iedere ruimte en gezinssituatie is er een badkamermeubel. Het Primabad Original badmeubel bijvoorbeeld is leverbaar in breedtematen die variëren van 120 cm tot een maximum van 280 cm. Een groot badkamermeubel is zeer geschikt voor (grote) gezinnen. Zelfs voor de kleine badkamer is er een Primabad badkamermeubel. Kies bijvoorbeeld voor een badmeubel met een breedtemaat van 60 cm. Door de lades zorgt dit compacte meubel toch voor voldoende opbergruimte.

Primabad - 3. Primabad diverse breedtematen
Primabad - 4. Primabad tien jaar garantie op je badkamermeubel

Tien jaar garantie op je badkamermeubel

Bij aankoop van een badkamermeubel wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Kies je voor een badmeubel van Primabad? Dan kies je voor hoge kwaliteit. Je hebt na aankoop van een Primabad badkamermeubel altijd recht op 10 jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang opbergplezier.

Primabad collectie
Primabad - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Primabad - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
13-05-2020
Waardering van onze klanten Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
Primabad - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties