Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Primabad Coast badkamermeubel
Primabad Coast badkamermeubel - Primabad Coast badkamermeubel
Oneindige mogelijkheden

Primabad Coast badkamermeubel

Met het Primabad Coast badkamermeubel geef je de badkamer eenvoudig een eigentijdse look. Het meubel heeft een stoer karakter, doordat de keramische wastafel hoog boven het meubel uitsteekt. De keramische wastafel is verkrijgbaar in de volledige breedte van de onderkast van het badkamermeubel of als opbouwvariant. En, het bijzondere van deze wastafel is de extra diepte. Wel zo gemakkelijk bij het haren wassen onder de kraan of een emmer vullen.

Primabad Coast badkamermeubel - 1. Primabad zelf je badkamermeubel samenstellen

Zelf je Primabad Coast badkamermeubel samenstellen

De Coast meubelserie is volledig samen te stellen, waardoor het meubel geschikt is voor vele badkamers. Het meubel is verkrijgbaar in breedtematen die variëren van 60 cm voor de compacte badkamer tot meubels van 120 cm breed met extra veel opbergruimte. Binnen de Primabad Coast meubelserie kun je kiezen uit heel veel frontkleuren en corpuskleuren. De corpus is de ombouw van de kast en de fronten zijn de voorkanten van de lades of deuren.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie en laat je verrassen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ruime keuze aan grepen

Het Primabad Coast badkamermeubel kan tot in het kleinste detail samengesteld worden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende greepmogelijkheden die bepalend zijn voor het complete plaatje. De praktische aluminium opbouwgrepen zijn verkrijgbaar in allerlei designs. Upgrade jouw badmeubel met een gebruiksvriendelijk push-to-open ladesysteem, waarbij je nauwelijks kracht nodig hebt om de lade te openen.

Primabad Coast badkamermeubel - 2. Primabad ruime keuze aan grepen
Primabad Coast badkamermeubel - 2. Primabad ruime keuze aan grepen

Badkamermeubel met verlichting 

Het is ook mogelijk om led-verlichting in de grepen te laten inbouwen. Wanneer je in het donker de badkamer binnenloopt, zie je direct de verlichte lades van jouw meubel. Door deze innovatieve verlichting is het niet meer nodig om in het donker een felle lamp aan te zetten. Daarnaast brengt deze subtiele lade-verlichting direct sfeer in de badkamer.

Primabad Coast badkamermeubel in uitgesproken kleur

Een nieuwkomer binnen het Primabad Coast assortiment is de Coast 100 cm, met een prachtig zwart betonnen wastafelblad. Extra bijzonder in een uitgesproken kleur, zoals deze groene variant. Het zwarte stalen frame zorgt voor een extravagant uiterlijk. Leuk met een bijpassende stellingkast. Wist je dat de legplankjes in de stellingkast in dezelfde kleur als het badkamermeubel verkrijgbaar zijn? Zo ontstaat er een perfecte harmonie in de badkamer. 

Primabad Coast badkamermeubel - Coast badkamermeubel groen
ONTDEK MEER PRIMABAD COAST
Primabad - Coast badkamermeubels
Primabad - Coast badkamermeubels
Primabad - Coast badkamermeubels
Primabad - Coast badkamermeubels
PRIMABAD COLLECTIE
Primabad Coast badkamermeubel - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
13-05-2020
Waardering van onze klanten Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
Primabad Coast badkamermeubel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties