Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij

Randloos toilet

Randloos toilet voorbeeld van waterstroom Randloos toilet voorbeeld van waterstroom  

Fris en hygiënisch

Een randloos toilet is de nieuwste innovatie op het gebied van toiletten. Een randloos toilet heeft geen randen waar kalk, vuil en bacteriën zich hechten. Extra hygiënisch dus! De badkamerspecialist van Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg vertelt je graag meer over de werking van een toilet zonder spoelrand. 

Advies van je specialist
Randloos toilet voorbeeld van werking

Randloos toilet
verminder watergebruik

Een randloos toilet is niet alleen hygiënisch, het vermindert ook je waterverbruik. De vernieuwde waterverdeler in het toilet zorgt ervoor dat het water gelijkmatig over de gehele pot verdeeld wordt. Hierdoor is er per spoelbeurt slechts 4,5 liter water nodig. Je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys laat je graag de diverse randloze wc's zien. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
De voordelen van een randloos toilet

Randloos toilet voor optimaal onderhoudsgemak

Een randloos toilet heeft een groot voordeel. Doordat de rand ontbreekt hoef je minder schoon te maken. Gebruik Sanitair Gel uit de Baden+ Collectie voor een blinkend resultaat. Schoonmaakmiddelen van Baden+ bevatten geen chloor en tasten je sanitair niet aan.

Bekijk de complete collectie schoonmaakmiddelen of kom langs in de winkel. De badkamerspecialisten van Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg adviseren je graag over het onderhoud van je badkamer.

Randloos toilet voorbeeld van werking

Antikalk coating

De keuze voor een randloos toilet maakt het schoonmaken al veel gemakkelijker. Extra schoonmaakgemak krijg je als je kiest voor een toilet waarbij het keramiek is behandeld met een antikalk coating. Hierdoor hecht kalk en vuil zich minder snel aan het oppervlak. Let wel op dat je een toilet met antikalk coating niet met bleekmiddel schoonmaakt, want dan wordt de coating aangetast. 

Zelf een antikalk coating aanbregen? De antikalk coating van Baden+ is zeer krachtig en voorkomt kalk voor wel zes maanden lang. Zo kun je onbezorgd genieten van je randloos toilet. 

Randloos toilet - Randloos toilet
Een randloos toilet is hygiënisch en makkelijk schoon te maken
XXL tegels

Voegen maken onderdeel uit van een wekelijkse schoonmaakbeurt. Houd hier rekening mee bij de keuze van een tegel. Hoe groter de tegel, hoe minder voegen er worden gebruikt.

Lees meer
Randloos toilet - tegels in stijl van badkamer
XXL tegels

Voegen maken onderdeel uit van een wekelijkse schoonmaakbeurt. Houd hier rekening mee bij de keuze van een tegel. Hoe groter de tegel, hoe minder voegen er worden gebruikt.

Lees meer
Randloos toilet - hangende variant
Hangend toilet

Heb je weinig tijd voor de schoonmaak? Kies dan voor een wandcloset. Een hangend toilet is namelijk vrij van de vloer, waardoor je er gemakkelijk met een dweil onderdoor kan.

Bekijk de vele mogelijkheden
Randloos toilet - accessoire toiletrolhouder
Toilet accessoires

Maak je toiletruimte of badkamer compleet met mooie accessoires. Verkrijgbaar in diverse designs en stijlen. Bekijk onze Geesa toiletaccessoires in de winkel.

Geesa accessoires
Randloos toilet - Sfeerbanner-geur

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief