Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij

Elektrische
verwarming

Elektrische verwarming - elegante design radiator Elektrische verwarming - elegante design radiator  

Aangenamer kan bijna niet

Elektrische verwarming in de badkamer heeft ontzettend veel voordelen. Het werkt snel, geeft veel warmte en de temperatuur is zeer nauwkeurig te regelen. En alsof dat nog niet voldoende was, is elektrische verwarming ook nog eens duurzaam, energiezuinig en dus milieuvriendelijk. In de toekomst is elektra dan ook dé warmtebron in huis. En beschikt jouw huis al over zonnepanelen? Dan kun je de energie voor jouw elektrische verwarming helemaal zelf opwekken. Aangenamer kan bijna niet!

Advies van jouw specialist
Elektrische verwarming voor energiebesparing

Hoe zorg ik voor elektrische verwarming in mijn badkamer?

Elektrische verwarming is geschikt voor iedere badkamer. Het enige wat je nodig hebt, is een aansluiting op het elektranetwerk. Zo eenvoudig kan luxe zijn! Met elektrische vloerverwarming of een elektrische radiator kun je de temperatuur zelfs tot na de komma instellen. De elektrische radiatoren van Vasco hebben bijvoorbeeld de allernieuwste energiebesparende functies. Het model Blower bevat een snelle en efficiënte verwarmingsradiator die voor de warmteafgifte zorgt. Dankzij bewegingssensoren springt de radiator alleen aan als je in de badkamer bent. En is het warm genoeg of ga je weer weg? Dan stopt de blower. Handig én zuinig dus!

Wil je alles weten over vloerverwarming in de badkamer? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met jouw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys  in  Culemborg.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
De mogelijkheden van elektrisch verwarmen

Temperatuur regelen in de badkamer

Met elektrische verwarming kun je de temperatuur en de momenten waarop je de badkamer wilt verwarmen nauwkeurig regelen. Dat bespaart veel energie en is dus bijzonder milieuvriendelijk. Tegenwoordig zijn er zelfs slimme thermostaten die je via een app op je smartphone kunt bedienen. Zo kun je de verwarming al aanzetten terwijl je nog onderweg bent. Ideaal als je bij thuiskomst direct wilt ontspannen in jouw verwarmde badkamer!

Elektrische verwarming klassiek witte radiator

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is praktisch én energiezuinig. Je kunt elektrische vloerverwarming namelijk heel eenvoudig losdraaien van de cv-ketel. Op die manier verwarm je de badkamervloer zónder dat de centrale verwarming aanspringt. Het resultaat: geen onnodige stookkosten en jouw badkamervloer wordt toch aangenaam en goed verdeeld warm.

Elektrische vloerverwarming
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Elektrische verwarming radiator met handdoek warmers
Elektrische verwarming is duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk.
Wil je ook warme voeten?

Een elektrische radiator kun je goed combineren met elektrische vloerverwarming. Als krachtig duo zorgen ze voor een behaaglijke temperatuur. Zo kun je optimaal genieten in jouw badkamer.

Meer vloerverwarming
Elektrische verwarming voor warme voeten
Wil je ook warme voeten?

Een elektrische radiator kun je goed combineren met elektrische vloerverwarming. Als krachtig duo zorgen ze voor een behaaglijke temperatuur. Zo kun je optimaal genieten in jouw badkamer.

Meer vloerverwarming
Elektrische verwarming - besparen in de badkamer
Besparen in de badkamer

Met een elektrische radiator bespaar je op energie én geld. Wil je meer tips over besparen in de badkamer? 

Lees ons blog
Elektrische verwarming bedieningspaneel
Gira voor extra comfort

In het donker is het lastig om de weg in de badkamer te vinden. Gira Sensotec weet wanneer je de badkamer binnenloopt en verlicht je badkamer subtiel.

Meer Gira
Elektrische verwarming - Sfeerbanner-geur

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief