Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Culemborg

Culemborgs Badkamerhuys

Wil je de badkamer een nieuwe look geven? Dan ben je bij Culemborgs Badkamerhuys aan het goede adres. Wij werken al jaren met veel passie aan het realiseren van jouw ideale badkamer. In onze showroom vind je prachtige sanitair producten en tegels, die jouw badkamer bijzonder maken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Culemborg Complete badkamershowroom

Complete badkamershowroom in Culemborg

Een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Er zijn zoveel verschillende stijlen en producten om uit te kiezen, dat de keuze lastig is. Bij het Culemborgs Badkamerhuys nemen wij alle tijd om een badkamerontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw gezinssituatie past. In onze showroom kun je daarnaast realistische opstellingen bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Niet alleen voor jouw badkamer, maar ook voor je toiletruimte. Daarnaast hebben wij ook prachtige tegels in het assortiment, die jouw badkamer compleet maken. Veel tegels importeren we zelf, waardoor we altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Gerard Thijs is de trotse eigenaar van het Culemborgs Badkamerhuys. Samen met het gedreven team zorgt hij ervoor dat iedere wens voor de badkamer werkelijkheid wordt. Onze klanten staan dan ook centraal in alles wat wij doen. Op een vakkundige en creatieve wijze zorgen we keer op keer voor een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook bouwtechnisch perfect in elkaar steekt. Daarnaast zijn we aangesloten bij Baden+, waardoor we je altijd de juiste prijs en garantie kunnen bieden. Kies je voor een badkamer van het Culemborgs Badkamerhuys? Dan kies je voor vakmanschap en creativiteit. Wij werken in de wijde omgeving van Culemborg, denk aan o.a. Houten, Tiel, Leerdam, Gorinchem en Vianen.

Over ons - 2. Culemborg Ons team
Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk. Dat de badkamerwens van mijn klant in vervulling
gaat, is mijn voornaamste doel.

Badkamer living wall

Uniek bij ons is het 3D Badkamerontwerp op de living wall. Het ontwerp voor jouw nieuwe badkamer kun je in onze virtuele ruimte op ware grootte bekijken en ervaren. Tegels en sanitair worden op indrukwekkende wijze getoond. Zo komt het ontwerp echt tot leven en krijg je gelijk een goed beeld van jouw nieuwe badkamer. Bent je nieuwgierig? We nodigen je graag uit in onze showroom in Culemborg om de mogelijkheden te laten zien.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 4. Culemborg Specialistenblok
Over ons - 4. Culemborg Specialistenblok

Mobiele badkamer

Wij bieden je graag de beste service. Van het uitzoeken van je nieuwe sanitair tot aan de complete verbouwing van jouw badkamer. Daarom kun je tijdens de verbouwing gebruik maken van onze mobiele badkamer. Dit is een complete badkamer op wielen, voorzien van een douche, wastafel en toilet. Zo kun je tijdens de verbouwing heerlijk douchen, zonder dat je aan hoeft te kloppen bij de buren.

LEES MEER

Aangesloten bij Baden+

Als zelfstandig ondernemer zijn wij aangesloten bij Baden+. Baden+ is een landelijke franchiseformule voor badkamershowrooms. Hierdoor kunnen we je garanderen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat we je een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Naast deze Baden+ website hebben wij ook nog een eigen website. Wil je daar een kijkje nemen? Klik dan hier.

Over ons - aangesloten bij badenplus
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Culemborg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Culemborgs Badkamerhuys

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Culemborgs Badkamerhuys? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken