Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345519932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Culemborg

Culemborgs Badkamerhuys

Wilt u de badkamer een nieuwe look geven? Dan bent u bij Culemborgs Badkamerhuys aan het goede adres. Wij werken al jaren met veel passie aan het realiseren van uw ideale badkamer. In onze showroom vindt u prachtige sanitair producten en tegels, die uw badkamer bijzonder maken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Culemborg Complete badkamershowroom

Complete badkamershowroom in Culemborg

Een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Er zijn zoveel verschillende stijlen en producten om uit te kiezen, dat de keuze lastig is. Bij het Culemborgs Badkamerhuys nemen wij alle tijd om een badkamerontwerp te maken dat helemaal bij u en uw gezinssituatie past. In onze showroom kunt u daarnaast realistische opstellingen bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Niet alleen voor uw badkamer, maar ook voor uw toiletruimte. Daarnaast hebben wij ook prachtige tegels in het assortiment, die uw badkamer compleet maken. Veel tegels importeren we zelf, waardoor we altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

Maak een afspraak

Ons team

Gerard Thijs is de trotse eigenaar van het Culemborgs Badkamerhuys. Samen met het gedreven team zorgt hij ervoor dat iedere wens voor de badkamer werkelijkheid wordt. Onze klanten staan dan ook centraal in alles wat wij doen. Op een vakkundige en creatieve wijze zorgen we keer op keer voor een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook bouwtechnisch perfect in elkaar steekt. Daarnaast zijn we aangesloten bij Baden+, waardoor we u altijd de juiste prijs en garantie kunnen bieden. Kiest u voor een badkamer van het Culemborgs Badkamerhuys? Dan kiest u voor vakmanschap en creativiteit. Wij werken in de wijde omgeving van Culemborg, denk aan o.a. Houten, Tiel, Leerdam, Gorinchem en Vianen.

Over ons - 2. Culemborg Ons team
Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk. Dat de badkamerwens van mijn klant in vervulling
gaat, is mijn voornaamste doel.

Badkamer living wall

Uniek bij ons is het 3D Badkamerontwerp op de living wall. Het ontwerp voor uw nieuwe badkamer kunt u in onze virtuele ruimte op ware grootte bekijken en ervaren. Tegels en sanitair worden op indrukwekkende wijze getoond. Zo komt het ontwerp echt tot leven en krijgt u gelijk een goed beeld van uw nieuwe badkamer. Bent u nieuwgierig? We nodigen u graag uit in onze showroom in Culemborg om de mogelijkheden te laten zien.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 4. Culemborg Specialistenblok
Over ons - 4. Culemborg Specialistenblok

Mobiele badkamer

Wij bieden u graag de beste service. Van het uitzoeken van uw nieuwe sanitair tot aan de complete verbouwing van uw badkamer. Daarom kunt u tijdens de verbouwing gebruik maken van onze mobiele badkamer. Dit is een complete badkamer op wielen, voorzien van een douche, wastafel en toilet. Zo kunt u tijdens de verbouwing heerlijk douchen, zonder dat u aan hoeft te kloppen bij de buren.

LEES MEER

Aangesloten bij Baden+

Als zelfstandig ondernemer zijn wij aangesloten bij Baden+. Baden+ is een landelijke franchiseformule voor badkamershowrooms. Hierdoor kunnen we u garanderen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat we u een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Naast deze Baden+ website hebben wij ook nog een eigen website. Wilt u daar een kijkje nemen? Klik dan hier.

Over ons - aangesloten bij badenplus
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Culemborgs Badkamerhuys

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Culemborgs Badkamerhuys? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
03-10-2018
Waardering van onze klanten Meedenken en communicatie
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties