Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Badenplus Collectie badkamerkraan
Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie badkamerkraan Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie badkamerkraan
Eyecatcher in je badkamer

Baden+ Collectie badkamerkraan

Kranen maken je badkamer compleet. Het zijn echte sfeermakers en geven zorgen voor optimaal gebruikscomfort met de juiste bediening. In de Baden+ Collectie, het huismerk van Baden+, vind je prachtige, kwalitatieve kranen voor iedere badkamer. Maak kennis met onze kranencollectie voor de wastafel, bad én douche.

Badenplus Collectie badkamerkraan - 1. Baden+ Collectie badkamerkraan

Baden+ Collectie badkamerkraan

Meestal kies je meerdere kranen uit voor je badkamer. Voor de douche, de wastafel en eventueel voor een bad. Met de geavanceerde technologie van tegenwoordig worden prachtige kranen ontworpen. Ook binnen de Baden+ Collectie, het huismerk van Baden+, vind je een ruime keuze in mooie kranen. Deze dragen bij aan de sfeer en het comfort van de badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ruime keuze in kranen

De kranen uit de Baden+ Collectie vallen op door de hoogwaardige kwaliteit en mooie designs. Het kraanhuis, oftewel de buitenkant van de kraan, bepaalt het uiterlijk. Gaat je keuze uit naar een robuuste, moderne of juist verfijnde look?  

Badenplus Collectie badkamerkraan - 2. Ruime keuze in kranen
Badenplus Collectie badkamerkraan - 2. Ruime keuze in kranen

Diverse kleurmogelijkheden

Naast verschillende vormen en hoogtes heb je ook een ruime keuze in kleuren. Vroeger was er enkel de keuze voor chroom, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Binnen onze huismerkcollectie kun je bijvoorbeeld kiezen voor een matzwarte kraan of een kraan in rvs voor een moderne look in de badkamer. 

Kraan met hoge of lage uitloop?

Er zijn veel verschillende kranen. Bij de keuze gaat het echt om wat jij mooi vindt. Maar de keuze van de kraan kan ook praktisch van aard zijn. Kies voor een kraan met een hoge uitloop als je regelmatig een emmer water wilt vullen of je haren wilt wassen onder de kraan. Een kraan met een lage uitloop is veel compacter en is geschikt als je de kraan enkel gebruikt om je handen te wassen.

Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie kranen
Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie kranen

Kraan op het toilet

Op het toilet is vaak ruimte voor een kleine fonteinkraan op het toiletmeubel. Enkel koud water is meestal voldoende. Toch is de uitstraling van deze kraan ook heel belangrijk voor de uitstraling van de toiletruimte. In de Baden+ Collectie vind je diverse kranen die geschikt zijn voor de toiletruimte. We adviseren je graag.

BADEN + COLLECTIE BADKAMERKRANEN
Mix & Match kraan toilet fonteinkraantje
Mix & Match kraan zwart detail
Mix & Match kraan S22 inbouwkraan chroom
Mix & Match kranen doucheset

Trendtip: zwarte kraan

Zwart in de badkamer is een trend van nu. Het huismerk van Baden+ speelt hier op in door een matzwarte kraan aan de collectie toe te voegen. Deze badkamerkraan zorgt voor een robuuste, industriële look. Zeker als je de zwarte kraan combineert met een solid surface wastafel of een betonlook opbouwkom.

Inbouwkraan of opbouwkraan?

De keuze voor een inbouw- of opbouwkraan heel belangrijk. Het voordeel van een inbouwkraan is dat enkel de essentiële onderdelen zichtbaar zijn, de rest zit verborgen in de wand. Dat geeft een mooi effect én is gemakkelijk schoon te houden. Een opbouwkraan is sneller gemonteerd, is goedkoper en is verkrijgbaar in veel varianten.

BADEN+ COLLECTIE
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief