Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus Collectie maatwerk
Badenplus Collectie maatwerk - Badenplus Collectie maatwerk Badenplus Collectie maatwerk - Badenplus Collectie maatwerk
De finishing touch in de badkamer

Baden+ Collectie maatwerk wastafels

Kies voor een echte blikvanger. Wat dacht je van een maatwerk wastafel of maatwerk badmeubel? Je kunt er helemaal een eigen wastafel van maken. De keuzes in kleuren en materialen zijn eindeloos. Compositiesteen, keramiek of Solid Surface? Een of twee wasbakken? Met of zonder kast? Zo stem je het badkamermeubel geheel af op je smaak en de stijl van je badkamer.

Badenplus Collectie maatwerk - Badenplus Collectie Maatwerk

Baden+ Collectie maatwerk

Soms wil je nét even wat anders. Of heb je maatwerk nodig, omdat een ‘standaard’ product niet past. Met de maatwerk collectie van Baden+ is alles mogelijk! Je kunt zelf het materiaal, de kleuren en de afmeting kiezen. Dit biedt dus oneindig veel mogelijkheden. Zo heb je een wastafel, die een echte eyecatcher is in de badkamer. Jouw badkamerspecialist Baden+ helpt je graag bij het maken van keuzes.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Maatwerk badkamermeubel

Een maatwerk badkamermeubel is niet standaard met een of twee laden of alleen een wastafelblad. Er zijn zoveel bijzondere mogelijkheden. Een handige wasmand verborgen in de kast bijvoorbeeld of mooie opbergplanken in een nis voor een heerlijk opgeruimde badkamer. En wat dacht je van een badkamermeubel dat exact tussen twee muren geplaatst wordt? Nog een voordeel: een badkamermeubel dat voor je op maat gemaakt wordt hoeft niet eens zoveel duurder te zijn.

Badenplus Collectie maatwerk - Maatwerk badkamermeubel

Solid surface wastafel

Solid surface is een zacht kunststof. Door en door gekleurd, naadloos uitgevoerd en heeft een fluweelachtig oppervlak. Het geeft de badkamer een softe touch naast andere materialen. Het materiaal is een duurzaam en voelt warm aan. In de Baden+ Collectie kies je uit maar liefst 24 kleuren. Vooral in de luxe badkamers wordt steeds vaker voor solid surface gekozen.

Wastafelmeubel op maat

We zien steeds vaker een wastafelmeubel op maat in de moderne badkamer. Je wil graag een bijzonder item. Veel gebruikte materialen zijn echt eikenhout of teakhout voor een natuurlijke uitstraling. Deze houtsoorten worden behandeld, zodat je er lang van kunt genieten in je badkamer. Combineer dit met een wastafel van natuursteen, solid surface of kies voor een wastafel van composiet.

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken