Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Badenplus Collectie tegels
Badenplus Collectie tegels - Badenplus Collectie tegels Badenplus Collectie tegels - Badenplus Collectie tegels
Bijzondere tegels in de nieuwste trends

Baden+ Collectie tegels voor de badkamer

Tegels zijn echte smaakmakers in de badkamer. Wil je een warme, landelijke uitstraling? Of ga je voor een moderne, strakke look? Baden+ heeft met veel aandacht het tegelassortiment van de Baden+ Collectie voor je samengesteld.

Badenplus Collectie tegels - 1. Tegels in de laatste trends

Tegels uit de Baden+ Collectie volgens de laatste trends

Binnen de Baden+ Collectie tegels vind je allerlei kleuren, vormen en maten die op dit moment de trend zijn. Prachtige betonkleuren, warme wittinten en marmer- en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook qua formaat is er veel keuze. Van XXL-tegels, stijlvolle witte tegels van 30 x 90 cm tot handgebakken tegels.  

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Unieke designs voor tegels

Een van de belangrijkste trends voor tegels is de visgraat trend. Langwerpige tegels worden in een visgraatmotief ingelegd. Mooi én praktisch. De voegen geven de vloer namelijk een natuurlijk anti-slipeffect. Een andere unieke techniek zijn de kiezelmozaïek tegels van de Baden+ Collectie. Deze tegels geven de badkamer een bijzonder accent.

Badenplus Collectie tegels - 2. Unieke designs
Badenplus Collectie tegels - 2. Unieke designs

Combineer je graag items in de badkamer? Overweeg dan patchwork. Hiermee kun je met verschillende patronen je eigen, unieke ontwerp maken. Wat je smaak ook is: met tegels uit de Baden+ Collectie maak je een eigentijds statement.

XXL-tegels

Tegels voor de badkamer worden steeds groter. Binnen de Baden+ Collectie vind je ook veel grote tegels. Maten van 60 x 60 cm, 80 x 80 cm of zelfs 1 meter x 1 meter zijn niet meer ongewoon. Kies je voor een XXL-tegel in je badkamer dan lijkt de ruimte groter. XXL-tegels zijn verkrijgbaar in allerlei prints en kleuren. Hiermee kun je hele mooie combinaties maken.

Badenplus Collectie tegels - XXL tegels en natuurlijke tegels
Badenplus Collectie tegels - XXL tegels en natuurlijke tegels

Tegels met natuurlijke uitstraling

Tegels zijn tegenwoordig in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. In veel moderne badkamers zie je tegels in natuurtinten. Lichte aardekleuren, veel verschillende grijstinten, betonlook of marmerlook. Hiermee creëer je een moderne badkamer met een natuurlijke uitstraling. Je haalt de rust van buiten naar binnen, zodat je heerlijk kunt ontspannen in je badkamer.

Trend: metro tegels

Metro tegels zijn trendy. Deze langwerpige tegels vinden hun oorsprong bij de oude metro's van Londen en Parijs. Niet voor niets zijn die tegels daar nog steeds te bewonderen. In onze Baden+ Collectie vind je metro tegels in krachtige kleuren. Tip: maak je wand extra bijzonder met metro tegels die in een visgraat patroon gelegd zijn. De vakspecialist van Culemborgs Badkamerhuys helpt je graag!

Badenplus Collectie tegels - Metro tegels
BADEN+ COLLECTIE TEGELS
Mix & Match tegels marmer douche
Mix & Match patchwork mozaiek tegels toilet
Mix & Match houtlook tegels badkamer
Mix & Match tegels betonlook grijs met Sunshower

Tip: smalle voegen tussen je tegels

Smalle voegen geven een ruimtelijk effect. Wil je extra smalle tegelvoegen? Dan zijn gerectificeerde tegels een goede keuze. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Dat geeft een mooi effect en is bovendien erg handig voor het schoonmaken. Ook deze tegels zijn onderdeel van onze huismerkcollectie.

Houtlook tegels voor de badkamer

Droom je ook van een warme houtsfeer in de badkamer? Keramieken tegels met houtlook zijn de trend op tegelgebied. Net echt en dankzij het materiaal toch geschikt voor een vochtige badruimte. Met houtlook tegels uit de Baden+ Collectie creëer je een warme sfeer in je badkamer.

BADEN+ COLLECTIE
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief