Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Duravit Brioso badkamermeubel serie
Duravit Brioso badkamermeubel serie - Duravit Brioso badkamermeubel serie Duravit Brioso badkamermeubel serie - Duravit Brioso badkamermeubel serie
Modern badkamerdesign vol flair en elegantie

Duravit Brioso badkamermeubel serie

De exacte, genuanceerde lijnen en de ergonomisch vormgegeven greep zijn de karakteristieke kenmerken van de badkamermeubelserie Brioso. De serie is ingetogen en past in elke moderne badkamer. Het Design van Brioso is veelzijdig en kan met maar liefst vijf keramiekseries gecombineerd worden, waaronder met P3 Comforts, Me by Starck en Vero Air. Ontdek de mogelijkheden van Brioso met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Brioso badkamermeubel in
15 verschillende kleuren

Kleur in de badkamer is dé trend van nu. Daarom kun je uit maar liefst 15 verschillende kleuren kiezen in de Brioso badkamerserie. Waaronder prachtige houtstructuren, wit, grijs, zwart, een natuurlijke taupe kleur en een lichtblauwe kleur. Zelfs de grepen en de poten van het meubel kun je in dezelfde kleur kiezen. Afhankelijk van de gekozen kleur is de greep in mat of glanzend uitgevoerd. Een badkamer in een kleur geeft rust, maar ook een luxe uitstraling.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Volop opbergruimte

Het badkamermeubel van Brioso biedt volop opbergruimte. Een echte must-have dus in de familiebadkamer. Kies je voor één diepe lade, twee laden of zelfs vier laden? Je kunt ook kiezen voor één diepe laden met aan de zijkant twee open vakken, voor een leuk speels effect. Zo creëer je veel opbergruimte in je badkamer. Losslingerende producten zijn verleden tijd!

Duravit Brioso badkamermeubel serie - 2. Duravit volop opbergruimte
Duravit Brioso badkamermeubel serie - 2. Duravit volop opbergruimte

Extra ruimte met een kolomkast

Meer opbergruimte nodig? In de Brioso serie vind je ook kolomkasten; hoog, halfhoog, diep en halfdiep. Bij de ruime hoge kast kun je de hoogte, breedte en diepte naar eigen voorkeur kiezen. Deze kast wordt op maat voor je gemaakt. En ook in de bijpassende spiegelkast kun je veel spulletjes kwijt.

Duravit badkamerspiegel

De Brioso serie van Duravit biedt een bijpassende badkamerspiegel in verschillende formaten. Afhankelijk van de breedte van het badkamermeubel heb je altijd een bijpassende spiegel. Altijd voorzien van de innovatieve Duravit ledverlichtingstechniek: een sensor om de verlichting contactloos te dimmen en wasplekverlichting.

Brioso ook in het toilet

Wil je de Brioso serie ook doortrekken in de toiletruimte? Dat kan! Het kastje voor in het toilet is slechts 420 millimeter en biedt ondanks zijn kleine formaat volop opbergruimte. Bij de bredere asymmetrische variant van 820 millimeter heb je de keuze om de open vakken links of rechts te plaatsen.

DURAVIT COLLECTIE
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief