Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Geberit AquaClean Tuma
Geberit AquaClean Tuma - Geberit AquaClean Tuma
Ervaar de frisheid van water

Geberit AquaClean Tuma douchewc

De nieuwste Geberit AquaClean Tuma douchewc brengt hygiëne, comfort en wellness in het toilet of de badkamer voor een beperkter budget. De compacte vormgeving van de douchewc zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte. Het toilet is eenvoudig te installeren; er is enkel een water- en elektrapunt nodig bij het toilet. De badkameradviseurs van Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg vertellen je graag meer over dit innovatieve toilet.

Geberit AquaClean Tuma - 1. Geberit werking van de AquaClean Tuma

Werking van de AquaClean Tuma

De Tuma douchewc reinigt met water en is uitgerust met Whirlspray technologie, waarbij de douchekop een pulserende werking heeft. Reinigen met water is hygiënischer en fijner dan vegen met toiletpapier. Vooral als je kiest voor de Tuma Comfort, waarbij de warmeluchtföhn de functie van toiletpapier overneemt. Bij het standaardmodel heb je een minimale hoeveelheid toiletpapier nodig, omdat dit model niet voorzien is van een droger.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie.

Geberit AquaClean Tuma Classic
en Comfort

De AquaClean Tuma is verkrijgbaar in de uitvoeringen Classic en Comfort. Waar de classic AquaClean Tuma al optimaal comfort biedt, gaat de Comfort variant nog een stapje verder. Naast Whirlspray-technologie, een automatische ontkalkingsfunctie en soft-close wc-deksel is deze uitvoering uitgerust met extra luxe opties.

Geberit AquaClean Tuma - 2. Geberit AquaClean Tuma Classic en Comfort
Geberit AquaClean Tuma - 2. Geberit AquaClean Tuma Classic en Comfort

Extra functionaliteiten

Met de Tuma Comfort neem je door de verwarmde toiletzitting altijd plaats op een voorverwarmde wc. Vieze luchtjes worden weggezogen met het luchtzuiveringssysteem en na gebruik activeert de warmeluchtföhn, waardoor je geen wc-papier meer hoeft te gebruiken.

Douchewc zelf ervaren in de winkel

Douchewc’s zijn nog niet bij iedereen bekend. Het kan daarom wat onwennig zijn om voor de eerste keer een douchewc te gebruiken. Bij Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg kun je een douchewc zelf uitproberen om te ontdekken of reinigen met water iets voor jou is.

De voordelen van de Geberit AquaClean Tuma douchewc

  • AquaClean Tuma is eenvoudig te installeren in jouw toilet of badkamer
  • Stijlvol design met revolutionaire technologie
  • Hygiënisch en comfortabel
  • Door het randloos design is deze douchewc gemakkelijk schoon te maken
GEBERIT COLLECTIE
Geberit AquaClean Tuma - Reviewblok
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
Geberit AquaClean Tuma - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties