Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
HSK Dobla: ligbad en douche in één
HSK Dobla: ligbad en douche in één - HSK Dobla: ligbad en douche in één HSK Dobla: ligbad en douche in één - HSK Dobla: ligbad en douche in één
Praktische oplossing

HSK Dobla: ligbad en douche in één

Een kleine badkamer kan met een HSK Dobla douchebad net zo compleet zijn als de ruime badkamer. Met het Dobla douchebad of instapbad geniet u van de luxe van een ligbad en het comfort van een douche. Het HSK Dobla douchebad is daarom zeer geschikt voor de kleine badkamer, maar ook voor de comfortbadkamer waar veiligheid het uitgangspunt is.

HSK Dobla: ligbad en douche in één - 1. HSK veilig baden én douchen

Veilig baden én douchen

Het Dobla douchebad beschikt over een lage instap, waardoor u niet over een hoge badrand hoeft te stappen. Het douchebad is dus extra veilig en comfortabel! De douchekuipdeur sluit u eenvoudig door het deurtje in de houder met magneetsluiting te plaatsen. Vervolgens kunt u het water onbezorgd laten stromen. Het afvoerputje is direct achter het deurtje geplaatst, maar zorgt niet voor obstakels omdat het geïntegreerd is in de badkuip.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badwand in diverse uitvoeringenen

Wanneer u ontspannen in uw Dobla bad wilt liggen, kan de glazen badwand het ruimtelijke gevoel wegnemen. De badwanden van HSK zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een draaideur, een schuifdeur of een vouwdeur. Als u de glazen douchewand wegschuift, geniet u van extra bewegingsvrijheid. 

HSK Dobla: ligbad en douche in één - 2. HSK Badwand in diverse uitvoeringen
Douchebad met schuifbare douchewand van glas

HSK biedt een ruime keuze aan badwanden, zodat er altijd een badwand is die voldoet aan uw wensen. Met dit uitgebreide assortiment is er altijd een wand die past bij de stijl van uw badkamer. Naast de keuze voor een badwand heeft u een uitgebreide keuze aan allerlei soorten profielen.

Baden en douchen in één
HSK Dobla douchebad - douche
HSK Dobla douchebad - douchekuipdeur
HSK Dobla douchebad - ligbad
HSK Dobla douchebad - houtlook

HSK Dobla combineren met RenoDeco

Laat u een Dobla douchebad installeren in uw badkamer en wilt u de badkamer direct een upgrade geven? Het Dobla douchebad is perfect te combineren met HSK RenoDeco. Met dit bekroonde concept van HSK worden er aluminium panelen over uw bestaande tegels geplaatst.

Douchegarnituur kiezen

Gaat u een douchebad kopen? Dan is het van belang dat u een bijpassend douchesysteem aanschaft. Baden+ heeft verschillende douchesystemen in haar assortiment. Kom langs bij Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg. Wij laten u graag verschillende designs en mogelijkheden zien.

HSK COLLECTIE
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief