Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Magica
Magica - Magica Magica - Magica
Tijdloze tegels van internationale allure

Magica

Magica tegels zijn stijlvol en tijdloos. Voor het prachtige assortiment aan badkamertegels kijken de mensen van Magica voortdurend naar de internationale tegeltrends. Die trends vertalen zij naar eigentijdse producten die perfect passen in de Nederlandse badkamers. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je tegels ook mooi blijven. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk dat bij Culemborgs Badkamerhuys verkrijgbaar is.

Magica - 1. Badkamertegels met natuurlijke uitstraling

Badkamertegels met natuurlijke uitstraling

In het assortiment van Magica vind je vooral tegels met natuurlijke prints, zoals houtlook, marmerlook, steen of terrazzo. Magica heeft diverse series vloer- en wandtegels, in vierkant of rechthoekig formaat, maar kent ook mozaïeken, strooktegels en andere formaten om je badkamer een unieke twist te geven.

Je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg vertelt je graag meer over Magica.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels met een tijdloos design

Magica heeft een uitgebreid assortiment van prints, kleuren en formaten. Zo is er voor iedere moderne badkamer een perfecte tegel. Combineer bijvoorbeeld een houten badkamermeubel met een houtlook tegelvloer voor een Scandinavische uitstraling. Of maak er een robuust geheel van met een stenen tegelvloer.

Magica - 2. Tegels met een tijdloos design
Magica - 3. Stijlvol in eenvoud

Stijlvol in eenvoud

Magica bewijst dat rustig niet saai hoeft te zijn. Iedere tegel heeft zijn eigen tekening. Geen één tegel is hetzelfde. De stijlvolle prints, in combinatie met de rustige tinten, geven een natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Zo creëer je een tijdloze oase van rust.

Ben je op zoek naar elegante badkamertegels van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar onderstaande Magica-tegelseries. Welke tegel je ook kiest, Magica maakt iedere moderne badkamer compleet.

Verschillende stijlen met Magica
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Tegelstrends van dit moment

Tegels vormen een belangrijk onderdeel van je badkamer. Misschien wel hét onderdeel dat de sfeer bepaalt. Magica kent verschillende trendy tegels. Om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, vertellen we je graag meer over de tegeltrends van dit moment. Lees onze blog over tegeltrends of bezoek onze showroom om de trendy Magica-tegels live te bewonderen.

Magica-tegels in een kleine badkamer

Met tegels creëer je sfeer en ruimtelijkheid. In een kleine badkamer is het daarom extra belangrijk om een goede keuze in tegels te maken. Het verfijnde merk Magica is erg geschikt voor kleine badkamers. Lees hoe je slim tegels voor een kleine badkamer kiest, of krijg persoonlijk advies van onze badkamerspecialist.

Magica - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Culemborg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief