Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
NoCalc
NoCalc - NoCalc NoCalc - NoCalc
Bescherm je badkamer tegen kalk en corrosie

NoCalc

NoCalc waterontharder beschermt je hele huis tegen kalkaanslag en corrosie. Zo blijft je badkamer blinkend, is je drinkwater lekkerder en krijg je een zachtere huid. Ontdek de voordelen van NoCalc.

NoCalc - 1. NoCalc van hard naar zacht water

Van hard naar zacht water

Heb je last van een doffe waas op je tegels of ontstaan er tijdens het ramen zemen strepen op de ruit? Dan is het kalkgehalte van je kraanwater waarschijnlijk hoog; ook wel hard water genoemd. Een NoCalc systeem is dé milieuvriendelijke oplossing om vervelende kalkaanslag te voorkomen. Daarnaast is NoCalc een relatief goedkope oplossing, omdat dit systeem eenvoudig te monteren is en je geen elektronische ontkalkingsinstallatie hoeft aan te schaffen.

Je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg vertelt je graag meer over NoCalc.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hoe werkt NoCalc?

Het NoCalc systeem wordt in de meterkast geplaatst en voegt continu een minimale hoeveelheid polyfosfaat toe aan het water. Polyfosfaat is geschikt voor consumptie en zorgt ervoor dat kalk zich niet meer kan hechten aan oppervlakken in je badkamer en keuken. NoCalc zorgt er wel voor dat calcium en magnesium in het water blijven. Dit zijn onmisbare mineralen voor je gezondheid. Zo zorgt calcium voor sterke botten, zeker bij kinderen in de groei.

NoCalc - 2. NoCalc hoe werkt het
NoCalc - 3. NoCalc eenvoudige installatie

NoCalc is eenvoudig te installeren

Het NoCalc doseringssysteem is eenvoudig te plaatsen. Door het compacte formaat is het systeem in iedere meterkast te installeren. Het systeem bevat een polyfosfaat-patroon. Dit patroon heeft een levensduur van ongeveer 40.000 liter water (40m3). Ieder gezinslid gebruikt ongeveer één patroon per jaar. Wanneer het patroon aan vervanging toe is, wordt dit aangegeven door een sensor. Je kunt het patroon binnen één minuut zelf vervangen.

NoCalc starterset

NoCalc heeft een speciale starterset samengesteld die eenvoudig te plaatsen is. Deze set bevat een Prefilter en een Dosseringsunit. Het Prefilter zorgt ervoor dat alle vuil- en zanddeeltjes en andere onzuiverheden niet in de leidingen terecht komen. Hierdoor kan de Doseringsunit optimaal werken. Deze unit zorgt namelijk voor een verbeterde kwaliteit van het drinkwater en voorkomt kalkaanslag in je badkamer, keuken en huishoudelijke apparaten.

NoCalc - 4. NoCalc starterset
NoCalc - 5. NoCalc voordelen

De voordelen van NoCalc

NoCalc heeft veel voordelen voor je badkamer, keuken en jezelf. Kalkaanslag krijgt geen kans, waardoor je langer geniet van je sanitair en huishoudelijke apparaten. Daarnaast is het water zachter voor je huid, waardoor je bespaart op speciale verzorgingsmiddelen. De montage is eenvoudig en het systeem is makkelijk te onderhouden. Ten slotte heeft het systeem geen elektriciteit nodig, waardoor je energie én geld bespaart.

NoCalc - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Culemborg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief