Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
close
Proline badkamermeubels en wastafels
Proline badkamermeubels en wastafels - Proline badkamermeubels en wastafels Proline badkamermeubels en wastafels - Proline badkamermeubels en wastafels
Stijlvol maatwerk

Proline badkamermeubels en wastafels

De stijlvolle Proline badkamermeubels stel je volledig naar wens samen. Met een paar keuzes creëer je eenvoudig eigen designmeubelen voor je badkamer. Bekijk hieronder de belangrijkste mogelijkheden voor onderkasten en wastafels.

Proline badkamermeubels en wastafels - 1. Onderkasten in vele maten en kleuren

Onderkasten in vele maten en kleuren

Bij de Proline onderkasten kun je uit maar liefst vier verschillende breedtematen kiezen (60, 80, 100 en 120 cm). Zo is er voor iedere badkamer een passende Proline onderkast. Vervolgens kies je uit één van de zes trendy kleuren: glanzend en mat wit, matzwart, en diverse eikenhouten kleuren. Ook de indeling bepaal je zelf: ga je voor één lade en een open vlak voor mooie accessoires? Of heb je liever meer lades om je badkamerspullen in op te bergen?

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Proline wastafels

Maak je onderkast af met een schitterende wastafel of eigentijdse opbouwkom van Proline. De wastafels zijn verkrijgbaar in donker hardsteen en in wit porselein of polystone. Kies voor een sierlijke afwerking met de Elegant-wastafels met smalle rand. Of ga voor een stoerdere touch met de Loft-wastafel met brede rand.

Proline badkamermeubels en wastafels - 2. Proline wastafels
Proline badkamermeubels en wastafels - 2. Proline wastafels

Opbouwkommen

Met de opbouwkommen maak je jouw Proline badkamermeubel op een eigentijdse manier compleet. De opbouwkommen zijn er in ronde en rechthoekige vormen en in wit porselein en zwart hardsteen. Met waskommen heb je veel leuke mogelijkheden: plaats bijvoorbeeld twee ronde waskommen naast elkaar voor een praktisch familie-badkamermeubel. Of plaats een kom asymmetrisch op je meubel zodat je daarnaast veel ruimte overhoudt voor je belangrijkste beautyproducten.

PROLINE COLLECTIE

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Badkamermeubels in kleine badkamer

Het smalle badkamermeubel van Proline, van slechts 60 cm breed, biedt de uitkomst in kleine badkamers. Dit badkamermeubel met twee praktische laden heeft veel opbergruimte voor al je badkamerspullen. De fraaie badkamermeubels van Proline zijn volledig naar wens samen te stellen, bijvoorbeeld in strak wit hoogglans of robuust hout. Wil je graag meer opbergruimte in je kleine badkamer? Kies dan voor een bijpassende spiegelkast, om bijvoorbeeld je make-up en medicijnen op te bergen. Kom naar onze badkamershowroom om alle mogelijkheden van de Proline badkamermeubels bekijken. 

Welk badkamermeubel past in jouw badkamer?

Past een extra breed badkamermeubel goed in jouw badkamer of kun je beter ruimte besparen met een smal meubel? Kies je voor een traditionele wastafel of ga je voor een hippe waskom? En ga je voor een gesloten badkamermeubel met lades of voor een open meubel? Het is verstandig om goed te bedenken waar jouw badkamermeubel aan moet voldoen. Van dit centrale punt in je badkamer maak je immers dagelijks gebruik. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle designtrends. Bovendien kunnen ze je helpen met concrete tips. Kom daarom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.

PROLINE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken