Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
Vasco elektrische radiator
Vasco elektrische radiator - Vasco elektrische radiator Vasco elektrische radiator - Vasco elektrische radiator
Verantwoord verwarmen

Vasco elektrische radiator

Ben je op zoek naar een energiezuinige radiator voor in de badkamer of een andere ruimte in je woning? Dan is een elektrische radiator van Vasco een goede oplossing. Alle radiatoren voldoen aan de EcoDesign-normen van 2018 en zijn daarom voorzien van enkele energiebesparende functies. De badkameradviseurs van Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg vertellen je graag meer over mogelijke designs, kleuren, afmetingen en aansluitingen.

Vasco elektrische radiator - 1. Vasco voordelen elektrische radiator

Voordelen elektrische radiator

We spenderen iedere dag behoorlijk wat tijd in de badkamer. Een aangename temperatuur is daarom een must. Een elektrische radiator kan in korte tijd veel warmte produceren. Wel verantwoord, want door de thermostaat en de zelf in te stellen weekplanning verbruikt de radiator nooit te veel energie. Een elektrische radiator is gemakkelijk aan te sluiten. Er hoeft enkel een stopcontact aanwezig te zijn.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Nieuw: elektrische Oni en Beams Mono 

Vasco breidt haar collectie elektrische radiatoren uit. De aluminium designradiatoren Oni en Beams Mono zijn nu ook elektrisch verkrijgbaar. Met een diepte van slechts 8 mm is Vasco Oni de dunste badkamerradiator van Vasco. De Vaco Oni-EL heeft een handige uitsparing en een modern design. De Beams Mono is een aanrader als je van een minimalistische look houdt. De radiator heeft strakke verticale profielen van slechts 150 mm breed, waardoor het een hele uitdaging was om elektrische weerstand te integreren. Toch lukt het Vasco om de elektrische weerstand onzichtbaar te verwerken aan de achterzijde van de radiatoren. 

 

Vasco elektrische radiator - Nieuw: Oni en Mono elektrisch

Elektrische radiator met E-Volve bediening

Met een elektrische badkamerradiator heeft je badkamer snel de perfecte temperatuur. De Vasco radiatoren Agave, Aster, Carre Bath, Niva, Iris, Zana Bath en Viola zijn voorzien van de bediening E-Volve. E-Volve zorgt ervoor dat je badkamer zo energiezuinig mogelijk verwarmd wordt. Bijvoorbeeld door een weekprogrammering en een detectie als het raam openstaat. Je kunt de radiator bedienen met een draadloze afstandsbediening en een RF-ontvanger onderaan de radiator. 

Vasco elektrische radiator - E-volve en E-panel
Vasco elektrische radiator - E-volve en E-panel

Vasco E-Panel 

De E-Panel radiator lijkt op de klassieke radiator zoals we deze allemaal kennen, maar dan volledig vernieuwd. Deze verwarming voldoet aan de nieuwste eco-norm en is daarom heel energiezuinig. Verkrijgbaar als verticale of horizontale variant. Handige functies als een weekprogrammering en openraam-detectie zijn ook aanwezig. Daarnaast wordt de verticale variant uitgebreid met vier extra vermogens, van 750 tot 1750 watt. 

E-tech: elektrische designradiator met infrarood

Vasco heeft een elektrische radiator ontwikkeld die uitblinkt in design. Uniek aan de radiator is de voorzijde van gehard veiligheidsglas. Hij wordt onzichtbaar, verticaal, met een minimale afstand aan de wand bevestigd. Daarmee is het echt een designobject. De elektrische designradiator geniet daarnaast van alle voordelen van infrarood: hij warmt snel op, verspreidt de warmte gelijkmatig en zorgt voor een aangename straling. Ook laat de infraroodstraler minder stofdeeltjes rondwarrelen, wat de designradiator allergievriendelijk maakt. 

Vasco elektrische radiator - E-tech
Vasco - mono - elektrische radiator
Vasco - Malva - elektrische-radiator - pergamon
Vasco - Zana - elektrische radiator - blauw
Vasco - ritmo - elektrische radiator

Elektrische radiator plaatsen

Ga je een radiator kopen? Let er dan op dat een elektrische radiator niet overal geplaatst mag worden. Boven het bad bijvoorbeeld. Als de radiator aanstaat, kan het zijn dat de koud waterleiding ook iets verwarmd wordt. Hierdoor kan legionella ontstaan. Als een elektrische radiator vochtig wordt, kan deze ook defecten gaan vertonen. Plaats de radiator daarom minimaal 0,5 meter van een natte ruimte.

Benodigde warmte berekenen

Voordat je een radiator aanschaft, is het belangrijk dat je weet hoeveel vermogen je nodig hebt. Vermenigvuldig de inhoud van je badkamer (lxbxh) met 0,85. De uitkomst is het wattage dat je nodig hebt om de badkamer te verwarmen. In de winkel adviseren we je graag over welke radiator het meest geschikt is voor je badkamer. 

VASCO COLLECTIE
Wij scoren een
13-05-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief