Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345519932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
De mobiele badkamer - De mobiele badkamer
Culemborgs Badkamerhuys

Mobiele badkamer

Niets is zo vervelend als het missen van uw badkamer. Tijdens de verbouwing steeds aankloppen bij de buren? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom hebben wij van het Culemborgs Badkamerhuys de ideale oplossing: de mobiele badkamer.

De mobiele badkamer - 1. Culemborg Uw eigen badkamer tijdens de verbouwing

Uw eigen badkamer tijdens de verbouwing

Laat u de nieuwe badkamer door ons installeren? Dan bieden we u graag de beste service. Tijdens de verbouwing kunt u gebruikmaken van onze mobiele badkamer op wielen, die u bij uw woning kan plaatsen. Zo heeft u een eigen plekje, waar u gebruik van kunt maken wanneer het u uitkomt. Wel zo fijn tijdens de badkamerverbouwing, omdat die al gauw twee weken kan duren.

Complete tijdelijke badkamer 

Onze mobiele badkamer is van alle gemakken voorzien. De badkamer op wielen is voorzien van een douche, een wastafel en toilet. Zo kunt u toch met het complete gezin van een eigen badkamer gebruik maken tijdens de verbouwing. De mobiele badkamer wordt gereserveerd voor onze klanten, maar wanneer u interesse heeft om de mobiele badkamer te huren kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Maak een afspraak
De mobiele badkamer - 2. Culemborg Complete tijdelijke badkamer
De mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Culemborgs Badkamerhuys

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Culemborgs Badkamerhuys? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
De mobiele badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
03-10-2018
Waardering van onze klanten Meedenken en communicatie
De mobiele badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties