Culemborgs Badkamerhuys
Culemborgs Badkamerhuys
Anthonie van Diemenstr 34B
4104 AE Culemborg
0345 519 932 - info@badkamerhuys.nl
Aangesloten bij
close
De mobiele badkamer - De mobiele badkamer De mobiele badkamer - De mobiele badkamer
Culemborgs Badkamerhuys

Mobiele badkamer

Niets is zo vervelend als het missen van je badkamer. Tijdens de verbouwing steeds aankloppen bij de buren? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom hebben wij van het Culemborgs Badkamerhuys de ideale oplossing: de mobiele badkamer.

De mobiele badkamer - 1. Culemborg Jouw eigen badkamer tijdens de verbouwing

Jouw eigen badkamer tijdens de verbouwing

Laat je de nieuwe badkamer door ons installeren? Dan bieden we je graag de beste service. Tijdens de verbouwing kun je gebruikmaken van onze mobiele badkamer op wielen, die je bij jouw woning kan plaatsen. Zo heb je een eigen plekje, waar je gebruik van kunt maken wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn tijdens de badkamerverbouwing, omdat die al gauw twee weken kan duren.

Complete tijdelijke badkamer 

Onze mobiele badkamer is van alle gemakken voorzien. De badkamer op wielen is voorzien van een douche, een wastafel en toilet. Zo kun je toch met het complete gezin van een eigen badkamer gebruik maken tijdens de verbouwing. De mobiele badkamer wordt gereserveerd voor onze klanten, maar wanneer je interesse hebt om de mobiele badkamer te huren kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
De mobiele badkamer - 2. Culemborg Complete tijdelijke badkamer
De mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Culemborg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Culemborgs Badkamerhuys

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Culemborgs Badkamerhuys? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken